Economica and social aspects of long - term care in the context of the Czech Republic and the Slovak Republic EU membership - Barták, Miroslav
V európskych krajinách, sa očakáva, že s rastúcim počtom starších a závislých osôb sa výrazne zvýšia náklady na formálnu a neformálnu zdravotnú a sociálnu starostlivosť. Analýza sociálneho a zdravotného systému v Českej a v Slovenskej republike.