Interactions between competitiveness and innovation in selected countries of the European Union and Switzerland - Majerová, Ingrid
Porovnanie inovatívnosti ekonomík a jej vplyv na konkurencieschopnosť krajín. Na tento účel boli vybrané štyri členské štáty Európskej únie - dve veľké ekonomiky (Nemecko a Poľsko) a dve malé ekonomiky (Česká republika a Rakúsko) a Švajčiarsko, ktoré patrí medzi lídrov v oboch oblastiach.