Transational Corporations' Impact on Host Economies - Darmo, Ľubomír, 1984-
Charakteristika TNK. Odhad významu toku PZI a exportu a importu na produktivitu práce a nezamestnanosť ekonomiky. Vonkajšie a vnútorné faktory vplyvu TNK. Panelové regresné modely.