Školský sociálny pracovník - ďalšie poschodie nádeje - Lengyel, Peter
Možnosti vzniku oficiálneho miesta školského sociálneho pracovníka na školách. Pôsobenie a práca sociálneho pracovníka - pedagóga v škole. Zlepšenie sociálnej klímy v škole a podpora detí, ktoré potrebujú pomoc.