Opravné položky k nepremlčaným pohľadávkam v zákone o dani z príjmov - Vanková, Lucia
Podmienky, za ktorých je možné zahrnúť vytvorené opravné položky k nepremlčaným pohľadávkam do daňovo uznaných výdavkov. Ilustračné príklady.