Využitie metód priemyselného inžinierstva v zdravotníctve - Pedan, Marko
Prehľad a využitie metód a nástrojov priemyselného inžinierstva v sektore zdravotníctva. Spôsoby riešenia problémov v zdravotníctve filozofiou LEAN. Zlepšenie poskytovania kvality služieb a zdravotnej starostlivosti o klienta.