Návrh implementácie normy ISO 13485 v zdravotníckom sektore - Nagyová, Anna
Implementácia systému manažérstva kvality a zavedenie normy ISO 13485:2012, ktorá je určená pre využitie v organizáciách zaoberajúcich sa konštrukciou, vývojom, výrobou, inštaláciou, servisom a predajom zdravotníckych prostriedkov.