Pripravovaná novela zákona o dani z príjmov - Pastierik, Vladimír
Vláda Slovenskej republiky predložila do Národnej rady SR novelu zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. s účinnosťou od 1. januára 2015. Vybrané témy tejto pripravovanej novely.