Public Debt and Economic Growth - Muchová, Eva, 1961-
Globálna finančná kríza a fiškálna politika v krajinách EÚ (27) a OECD (13). Pozorovanie v období 1971 - 2010 v kategóriách rozvinuté (developed) a vznikajúce (emerging) ekonomiky.