Analysis of the Foreign Trade in Slovakia - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Otvorenosť ekonomiky Slovenska a intenzita dopadov krízy na jej výkonnosť. Analýza otvorenosti ekonomiky SR oproti krajinám V4 a krajinám EÚ. Teritoriálna a komoditná štruktúra ZO SR. Politika ZO SR a EÚ.