Pripravovaná novela Obchodného zákonníka - Pastierik, Vladimír
Vláda Slovenskej republiky predložila do Národnej rady SR (tlač číslo 1125) návrh novely Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v z. n. p. s účinnosťou od 1. januára 2015. Vybrané témy tejto pripravovanej novely. V praxi je potrebné používať úplné znenie Obchodného zákonníka po jeho schválení.