Rozširovanie kolektívnych zmlúv vyššieho stupňa - Toman, Jozef
Kolektívne zmluvy vyššieho stupňa ako zmluvy, ktoré sú uzatvárané na úrovni odvetvia, resp. časti odvetvia medzi združením zamestnávateľov a vyšším odborovým orgánom. Právne relevantný návrh na rozšírenie kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa. Zverejnenie návrhu a pripomienky k návrhu. Poradná komisia na prerokovanie návrhu a závery komisie. Spôsob rozšírenia kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa. Kritériá pre rozšírenie. Viazanosť zamestnávateľa rozšírenou kolektívnou zmluvou vyššieho stupňa a výnimky z rozšírenia.