Sociálne poistenie autorov a umelcov - Navrátilová, Ľubica
Zmeny v sociálnom poistení autorov a umelcov vykonávajúcich zárobkovú činnosť, ktorá nevyžaduje oprávnenie. Status SZČO od 1. januára 2011. Vznik povinného nemocenského a dôchodkového poistenia umelcov. Zánik povinného nemocenského a dôchodkového poistenia umelcov. Opätovný vznik povinného nemocenského a dôchodkového poistenia umelcov. Praktické príklady.