Impact of the European Integration and Global Crisis on Labor Market in the Slovak Republic - Martincová, Marta, 1955-
Otvorená slovenská ekonomika a výrazné dopdy krízy na úroveň zamestnanosti. Odklon od čiastkových profesií ku prierezovým a systémovým. Štátny rozpočet a rastúci deficit verejných financií.