Spoločné podnikanie manželov - Strählová, Jarmila
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Spôsoby spoločného podnikania manželov s vysvetlením ako postupovať napr. pri daňovej evidencii. Postupy , ak sa manželia rozhodnú založiť združenie. Čo z toho pre nich vyplýva, na čo nesmú zabudnúť a aké budú mať povinnosti.