Factors affecting consumer attitudes towards food products with sustainable attributes - Annunziata, Azzurra
Faktory ovplyvňujúce postoje spotrebiteľov k udržateľným potravinám. Výsledky empirickej analýzy a ich význam pre marketingovú stratégiu producentov a programy vzdelávania a informácií na podporu udržateľnej spotreby.