Ochrana osobných údajov v oblasti pracovnoprávnych vzťahov - Gejdošová, Slavomíra
Nový zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov s účinnosťou od 1.7.2013. Ako je chápaný zákonný termín "osobný údaj". Zásady spracúvania osobných údajov v zmysle uvedeného zákona. Práva dotknutej osoby, ktorej sa poskytnuté osobné údaje týkajú, voči prevádzkovateľovi. Sankcie za porušenie zákona. Úprava ochrany osobných údajov v pracovnej zmluve zamestnanca.