Rozvoj angažovanosti pracovníkov - na ktoré faktory v organizácii sa zamerať? - Lazišťanová, Zuzana
Definícia angažovanosti. Faktory v pracovnom prostredí ovplyvňujúce angažovanosť. Prínosy angažovanosti. Odporúčania pre organizácie a manažérov.