Factors influencing employment for tertiary education graduates at the selected universities - Stojanová, Hana
Kľúčové faktory ovplyvňujúce tvorbu a konkurenčnú výhodu absolventov terciálneho štúdia vstupujúcich na trh práce. Určenie efektívnosti týchto faktorov v procese adaptácie absolventov terciálneho štúdia na trhu práce v Česku. Výsledky dotazníkového prieskumu.