Rekondičné pobyty a rehabilitácia v súvislosti s prácou - Ondrejková, Ľudmila
Povinnosť zamestnávateľa, ktorého zamestnanci vykonávajú rizikové práce, poskytovať rekondičné pobyty alebo rehabilitáciu v súvislosti s prácou. Podmienky účasti zamestnanca na rekondičnom pobyte alebo rehabilitácii v súvislosti s prácou. Zameranie rekondičného pobytu a rehabilitácie. Rámcové programy rekondičných pobytov.