Riadenie rizík v priemyselnej pobočke globálneho podniku - Ondrej, Anton
Globálne nadnárodné spoločnosti a význam riadenia rizík v priemyselnej pobočke globálneho podniku pre ekonomiku SR. Makroekonomický pohľad a pohľad záujmov globálne pôsobiacich priemyselných podnikov.