Modelovanie závislosti hrubých peňažných príjmov jednočlenných domácností na Slovensku od relevantných faktorov - Šoltés, Erik, 1974-
Modelovanie závislosti hrubých peňažných príjmov slovenských jednočlenných domácností od relevantných faktorov. Zostrojenie vhodného regresného modelu, prostredníctvom ktorého sa dá kvantifikovať vplyv relevantných faktorov na hrubé peňažné príjmy týchto domácností. Výsledky analýzy, ktoré boli získané zo zisťovania Štatistika rodinných účtov, ktoré realizoval Štatistický úrad SR v roku 2012.