Potenciál geocachingu při rozvoji cestovního ruchu - Formánková, Zuzana
Charakteristika geocachingu. Geocaching a cestovný ruch. Využitie podstaty geocachingu pre rozvoj cestovného ruchu. Predpoklady pre rozvoj geocachingu v Čechách. Organizácia geocachingu v Čechách. Geocaching ako prostriedok pre lokálny rozvoj cestovného ruchu.