Current Problems of Unemployment in the European Area - Novák, Marcel, 1979-
Nezamestnanosť mladých (15-24 r.) a ciele stratégie Európa 2020. Situácia v EÚ - porovnanie výhľadov jednotlivých krajín splniť ciele stratégie. Vzťah tempa rastu/pokesu HDP a nezamestnanosti mladých.