Podpora malých a stredných podnikov v oblasti environmentálnej výkonnosti - Kopkáš, Peter
Projekty financované Európskou komisiou: Enterprise Europe Network (EEN). Realizácia podporných služieb v oblasti ekolegislatívy prostredníctvom špecializovaných podporných projektov financovaných z programu Competitiveness and Innovation Programme (CIP).