Tourism in the Condition of Small Family Firms of a Selected Region in Slovakia - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Príspevok analyzuje fungovanie malých rodinných podnikov v regióne Dolný Liptov. Prieskum bol realizovaný na vzorke piatich vybraných rodinných podnikov. Vyhodnotenie prebiehalo použitím metódy poradia, metódy vzdialenosti od zenitu "Etalón-Zenit" a metódy Füllerovho trojuholníka, hodnotenie kvality služieb bolo vykonané metódou Servqual.