Kvalita podnikateľského prostredia a rozvoj podnikania v slovenských regiónoch - Šúbertová, Elena
Podnikanie fyzických a právnických osôb v SR. Hodnotenie podnikateľského prostredia v SR podľa ŠÚ SR. Podnikateľská aktivita FO a PO v okresoch SR v roku 2013.