Hodnotenie podnikateľského prostredia na Slovensku: metódy, faktory, ukazovatele - Šúbertová, Elena
Hodnotenie podnikateľského prostredia v SR na národnej a medzinárodnej úrovni. Index regionálneho podnikateľského prostredia. Hodnotenie vybraných ukazovateľov konkurencieschopnosti regiónov (okresy Dunajská Streda, Brezno, Bardejov). Hodnotenie vybraných ukazovateľov konkurencieschopnosti vybraného súboru 343 podnikov v SR.