Přichází soumrak pojištění cestovních kanceláří? - Jandová, Lucie
Zákon č. 159/1999 Sb., o podmienkach podnikania a o výkone niektorých činností v oblasti cestovného ruchu v Českej republike. Pravidlá poistenia a poistné záruky pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.