Odkladanie a rekuperácie plodnosti v kohortnej perspektíve v Českej republike a na Slovensku - Šprocha, Branislav
Dlhotrvajúca, naprieč generáciami sa šíriaca premena charakteru reprodukcie. Transformácia plodnosti, ktorá prebieha v dvoch sekvenciách - odkladanie (postponement) a následné doháňanie (recuperation). Analýza procesu transformácie plodnosti v Českej republike a na Slovensku v generačnom pohľade.