How to read government deficit and debt - Vebrová, Ludmila
Ukazovatele národných účtov a ich relevancia pre fiškálnu udržateľnosť a rozširovanie EÚ v podmienkach ekonomiky ČR. Kľúčové indikátory v zmysle procedúr nadmerného deficitu (EDP). Rozdiely v ukazovateľoch štátneho rozpočtu, verejného sektora a EDP procedúry. Oceňovanie dlhu a jeho vzťah k deficitu.