15 let povinného ručení: jdeme správnou cestou? - Lhotská, Kateřina
Povinné zákonné poistenie motorových vozidiel a poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla v ČR za uplynulých pätnásť rokov. Práva a povinnosti vyplývajúce zo zákonného poistenia.