Jaká je role finančního arbitra... odpovídá Monika Nedelková - Cigánik, Jan
Hlavné poslanie Kancelárie finančného arbitra v Českej republike a dôvody zavedenia tohto inštitútu. Inštitút finančného arbitra v ČR a základné motívy jeho riadenia a harmonizácie právneho poriadku s právom Európskej únie.