Produkty kreatívneho cestovného ruchu na vidieku - Jarábková, Jana
Kreatívny cestovný ruch a organizované podujatia. Vplyv organizovaného podujatia na cieľové miesto. Produkty kreatívneho cestovného ruchu na vidieku. Kreatívny cestovný ruch vo vybraných obciach Nitrianskeho kraja.