Kvalita životného pojištění z pohledu klienta je aktuální téma - Veselý, Karel
Návrhy štandardov kvality na českom a slovenskom poistnom trhu, medzi ktoré bude patriť napríklad: zrozumiteľnosť informácií o poistení, ponuka potrieb pre klienta, úroveň služieb, kontrola distribútorov alebo férovosť poistných produktov. Ciele zavedenia štandardov kvality v poisťovníctve.