Co trápí pojišťovací sektor podle prezidenta Insurance Europe - Balbinot, Sergio
Prezident Insurance Europe Sergio Balbinot na 6. medzinárodnej konferencii poisťovateľov predstavil zmeny v právnych predpisoch, prekrývanie národných, regionálnych a medzinárodných záujmov európskeho poisťovníctva a legislatívy.