Poisťovacie podvody pohľadom spotrebiteľov na Slovensku - Brokešová, Zuzana, 1985-
Úroveň akceptácie poisťovacích podvodov v podmienkach Slovenskej republiky. Výsledky realizovaného výskumu vnímania poisťovacích podvodov spotrebiteľmi.