Ľudové tradície ako prvok rozvoja cestovného ruchu v pohorí Malá Fatra - Pavolová, Henrieta
Ľudové tradície a zvyky prezentované na rôznych festivaloch ako výrazné motivačné prvky účastníkov aktívneho aj pasívneho cestovného ruchu. Využívanie ľudových tradícií a zvykov pre podporu rozvoja cestovného ruchu v pohorí Malá Fatra. Výsledky prieskumu.