Impact of the Economy's Openness on Productivity - Darmo, Ľubomír, 1984-
Otvorenosť ekonomík krajín V4 a dopad na tempo rastu ich HDP. Cobb - Douglasov regresný model otvorenosti a produkčná funkcia. Otvorenosť ekonomiky len marginálnym faktorom vplyvu na produktivitu ekonomiky vo V4.