Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o odhaľovaní nedostatkov, chýb a nezhôd, s ktorými sa možno stretnúť v manažérskych systémoch. Nestanovené alebo povrchne stanovené environmentálne aspekty a vplyvy.