Improvement of depositary policy of commercial ukrainian banks on the modern stage - Kubiniy, Natalya
Depozitná politika ako integrálna časť manažmentu bankového mechanizmu. Význam, úlohy, a faktory vplyvu. Dynamika vývoja komerčných bánk na Ukrajine a jeho kľúčové problémy.