Prvý návrh normy ISO pre systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci je už k dispozícii - Žabár, Vladimír
Informácie o novej norme ISO 45001, vychádzajúcej zo známenej normy OHSAS 18001 stanovujúcej požiadavky na systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Koncepcia návrhu a základné požiadavky ISO/CD 45001.