The importance of intellectual capital as a primordial factor to success in the new economy - Chaparro, Alejandro Garcia
Vnímanie znalostí podnikateľa v zmysle uplatňovania inovačných stratégií. Individuálne kontaktné siete, zákaznícka komunikácia a marketing. Identifikácia a reakcia na trhové signály. Schopnosti odhadu zákazníckych potrieb a dôvera vo vlastné manažérské schopnosti.