Aplikace metody DEA při měření efektivnosti vybraných podniků holdingu Agrofert - Kašík, Josef
Pojem efektívnosť a jej meranie. Metódy merania efektívnosti. Metóda DEA ako neparametrická metóda merania efektívnosti. Matematická formulácia modelov DEA. Analýza efektívnosti vybraných podnikov holdingu Agrofert.