Vymezení shody, neshody a řízení neshodné produkce - Legát, Václav
Zhoda a nezhoda riadiacich systémov produkcie a fungujúce systémy manažmentu kvality. Definícia zhody a nezhody v systémoch manažérstva kvality. Príklady systémových nezhôd v riadení kvality produkcie.