Návrh modelu pro hodnocení průmyslových komodit - Novotný, Josef
Príspevok navrhuje model, ktorý uľahčí určenie správnej ceny pre nákup a predaj vybraných komodit napr. priemyselných kovov. Výsledkom navrhnutého modelu bude jeho overenie pri investovaní do platiny a medi. Jedná sa o kovy, ktoré sú významné pre priemyselné odvetvia. Technická a psychologická analýza a ich využitie pri investovaní do komodít.