Kusy, kusy, kusy ! Stačí to? - Burieta, Ján
Kvantitatívne vyhodnotenie vplyvu odchýlky produktivity a kvality na výkon linky. Porovnanie všetkých variantov vplyvu výroby na kvalitu a jednotlivé varianty nekvality. Opatrenia a doladenie výroby (produktivita a kvalita).