Mraziarenská logistika: Dodržať teplotný reťazec - Brezovský, Jozef
Logistika mrazených potravín náročná na dokonalé technické vybavenie. Potreba mraziarenských skladov. Dodržanie teplotného reťazca. Technika určená do mrazu.