Dopravné burzy: Denne státisíce ponúk - Brezovský, Jozef
Internetové databanky poskytujú informácie o nákladoch a voľných vozidlách. Pre dopravcov je podstatný počet ponúk prepráv v databáze v reláciách, na ktoré sa špecializuje. Registrácia na viacerých burzách umožňuje dopravcom zmenšiť riziko drahých jázd naprázdno či dlhých prejazdov za tovarom. V dopravných databankách myslia aj na bezpečnosť, a preto preverujú každú novú firmu.