Logistika skla: Hlavne bez črepov - Brezovský, Jozef
Sklo je krehké a rozbitné, preto všetky oblasti logistiky ako výrobnej, skladovej, tak i distribučnej, sa musia tejto skutočnosti prispôsobiť. Sklenené produkty sú väčšinou skladované na paletách bez regálových systémov. Prepravca musí prejsť dôsledným výberom.